26 september, 2017 | Linnea Lundgren

Fyra Umåkersegrar på Solänget

Solänget körde en ponnytravdag i lördags med 14 lopp och det var fyra Umåkerekipage som segrade. Vinnarna var HyltansStjärnskott, Nicolai, Vizzard Wee och Nova Espri.

HyltansStjärnskott (Julia Horvath/Linnea Lundgren) segrade med tre längder på 2.24,6v/1660m. Umåker Stall 10 B äger vinnaren.

Nicolai (Sandra Demby) segrade med många längder på 3.05,1v/1140m. Emma Koistinen i Robertsfors äger vinnaren som är uppfödd i Bygdeå av Felicia Bergström.

Vizzard Wee (Alexandra K Gustavsson) segrade med en längd på 2.12,9v/1680m. Alexandra Gustavsson i Bygdeå äger vinnaren. Här var även Dussi Ess (Linnéa Landström) trea på 2.08,9v/1740m med galopp.

Nova Espri (Vendela Lång) tog årets 15:e seger när de segrade med sex längder på 2.42,3v/1180m. Ägare är Monica & Vendela Lång.

Noterat:

  • Umetrollets Billy (Ella Ersson Svedelius/Alexandra K Gustavsson) och HyltansStjärnskott (Alma Oskarsson/Linnea Lundgren) tog varsin andraplats.
  • Uppfödarseger för Nikita II som är uppfödd i Bygdeå av Cornelia Bergström.


HP

OBS! Rapporteringen från ponnytävlingarna bygger på att de aktiva eller deras anhöriga själva rapporterar in resultaten (gärna med bilder) till mig på hakan.persson@umaker.travsport.se. Om någon gör det kan jag se om jag ser ytterligare Umåkerrelaterade framgångar, men vill friskriva mig från att jag lätt kan missa något resultat.

”Målsättningen med ST:s kvalitetssäkring är att samtliga travskolor skall hålla samma standard och kvalité.

Travskolorna skall vara ett föredöme i kunskap, säkerhet, hästhållning och i de alldagliga rutinerna.

Umåkers travskola har ett organiserat utbildningsstall och hästarna uppvisades i fint skick.”

Svensk Travsport

Kommande evenemang

There are no upcoming events at this time.