16 juli, 2017 | Linnea Lundgren

Ponnyresultat

Här kommer lite uppdaterade ponnyresultat. Foton: Thelma Ragnarsson

Lycksele 5 juli

Bäcka Botvid segrade tillsammans med Line Lövgren. De tog sin första seger sedan 2014 och detta var den femte totalt tillsammans. Segertiden blev 2.16,4v/1760m de segrade med 1,5 längd före Vizzard Wee och Alexandra K Gustavsson.

Rebb grejade en äkta hemmaseger tillsammans med Elina Johansson. Detta var deras tredje seger ihop. Segermarginalen blev tre längder och segertiden 2.08,2v/1700m. Här var Umetrollets Desoto och Alexandra K Gustavsson trea.

Det blev även andraplatser för Ekstrands Miley (Wilma Gerklev), Bäckdalens Ninjo (Melissa Andersson och Lissi Ess (Wilma Gerklev), samt tredjeplatser för Elina Johanssons duo Rebb och Ängabogårds Dilba.

Boden 13/7

Tolängas Money segrade i Stall WF’s Ponnytravcup, deltävling 2. Ekipaget startade från 220 meters (!) tillägg, men det slutade ändå med seger med nio längder på 1.59,3v/1860m. Wilma Gerklev tränar, kör och äger det segrande nioåriga stoet som tog årets första seger.

HP

OBS! Rapporteringen från ponnytävlingarna bygger på att de aktiva eller deras anhöriga själva rapporterar in resultaten (gärna med bilder) till mig på hakan.persson@umaker.travsport.se. Om någon gör det kan jag se om jag ser ytterligare Umåkerrelaterade framgångar, men vill friskriva mig från att jag lätt kan missa något resultat.

 

”Målsättningen med ST:s kvalitetssäkring är att samtliga travskolor skall hålla samma standard och kvalité.

Travskolorna skall vara ett föredöme i kunskap, säkerhet, hästhållning och i de alldagliga rutinerna.

Umåkers travskola har ett organiserat utbildningsstall och hästarna uppvisades i fint skick.”

Svensk Travsport

Kommande evenemang

There are no upcoming events at this time.