12 juli, 2017 | Linnea Lundgren

Atlas och Vendela segrade i Hoting

Vendela Lång segrade i helgen på Hotingtravet tillsammans med sin Atlas.

Atlas segrade med fyra längder på 2.41,4v/1680m och detta var ekipaget andra seger tillsammans i år. Vendela Lång tränar och deläger tillsammans med Monica Lång. Vendela har därmed nått dussinet fullt med kusksegrar i år!

HP

OBS! Rapporteringen från ponnytävlingarna bygger på att de aktiva eller deras anhöriga själva rapporterar in resultaten (gärna med bilder) till mig på hakan.persson@umaker.travsport.se. Om någon gör det kan jag se om jag ser ytterligare Umåkerrelaterade framgångar, men vill friskriva mig från att jag lätt kan missa något resultat.

”Målsättningen med ST:s kvalitetssäkring är att samtliga travskolor skall hålla samma standard och kvalité.

Travskolorna skall vara ett föredöme i kunskap, säkerhet, hästhållning och i de alldagliga rutinerna.

Umåkers travskola har ett organiserat utbildningsstall och hästarna uppvisades i fint skick.”

Svensk Travsport

Kommande evenemang

There are no upcoming events at this time.