3 oktober, 2016 | Linnea Lundgren

Tre segrar i Boden

Linnea Landström segrade med både Dussi Ess och Genova (bilden), samt segrade Cornelia Bergström med Queen L.

Dussi Ess (e. Korsnäs Brådis) tog ledningen cirka 700 meter från mål och höll sedan undan till seger med fyra längder på nya rekordet 2.15,6/2160m. Det var första starten över längre distans och tredje årssegern. Linnéa Landström äger, tränar och körde. (kat.B)

Genova (e. Gumino) kördes till täten när det var cirka 900 meter kvar. Hon höll sedan enkelt undan till seger med tre längder på 2.00,7/1740m. Detta var hennes tredje raka seger och femte för i år. Även här är det Linnéa Landström som äger, tränar och körde. (kat.B)

Queen L. (e. Gumino) startade ensam från tre tillägg, men rundade alla ändå till en seger med en halv längd på 1.59,1/2200m, vilket var ett nytt medeldistansrekord. Även för Queen L. var detta tredje årssegern. Cornelia Bergström tränar och Lina Sjöholm i Knivsta äger. (kat.B)

Noterat:

Det blev en andraplats för Mimmi Ernst och Anna Eidegren Beijar, samt en tredjeplats för Jollina Roll och Alexandra K Gustavsson.

Tolängas Money och Wilma Gerklev åkte till Östersund och var trea i Bronsdivisionen på nya rekordet 1.57,6a/1640m.

HP

OBS! Rapporteringen från ponnytävlingarna bygger på att de aktiva eller deras anhöriga själva rapporterar in resultaten (gärna med bilder) till mig på hakan.persson@umaker.travsport.se. Om någon gör det kan jag se om jag ser ytterligare Umåkerrelaterade framgångar, men vill friskriva mig från att jag lätt kan missa något resultat.

”Målsättningen med ST:s kvalitetssäkring är att samtliga travskolor skall hålla samma standard och kvalité.

Travskolorna skall vara ett föredöme i kunskap, säkerhet, hästhållning och i de alldagliga rutinerna.

Umåkers travskola har ett organiserat utbildningsstall och hästarna uppvisades i fint skick.”

Svensk Travsport

Kommande evenemang

There are no upcoming events at this time.