1 augusti, 2016 | Linnea Lundgren

Dussi Ess dubbelsegrade

Dussi Ess

I helgen körde Skelleftetravet en ponnytravdag och Linnea Landström tog en dubbelseger med Dussi Ess (bilden).

Dussi Ess (e. Korsnäs Brådis) kördes på samma sätt i båda starterna. Linnea körde snabbt upp i rygg på ledaren och väntade tålmodigt till upploppet för att där spurta förbi till seger. Första loppet vanns med 1,5 längd på 2.19,8v/1660m och det andra med en längd på nya rekordet 2.17,1v/1640m. Linnea Landström äger och tränar Dussi Ess som fick 600 kronor för respektive seger.

Linnea hälsade att Sandra Demby var tvåa med Pia Mia.

HP

OBS! Rapporteringen från ponnytävlingarna bygger på att de aktiva eller deras anhöriga själva rapporterar in resultaten (gärna med bilder) till mig på hakan.persson@umaker.travsport.se. Om någon gör det kan jag se om jag ser ytterligare Umåkerrelaterade framgångar, men vill friskriva mig från att jag lätt kan missa något resultat.

”Målsättningen med ST:s kvalitetssäkring är att samtliga travskolor skall hålla samma standard och kvalité.

Travskolorna skall vara ett föredöme i kunskap, säkerhet, hästhållning och i de alldagliga rutinerna.

Umåkers travskola har ett organiserat utbildningsstall och hästarna uppvisades i fint skick.”

Svensk Travsport

Kommande evenemang

There are no upcoming events at this time.