24 maj, 2016 | Linnea Lundgren

Umåkerframgångar i Boden

Bodentravet körde en heldag med ponnylopp i lördags. Hela fyra segrar togs av Umåkerekipagen. Bl.a. segrade Anna Eidegren Beijar med Isilon Manwë (bilden). Foto: Thelma Ragnarsson

Anna Eidegren Beijar segrade med sin egentränade och egenägde Isilon Manwë  i Klass II med många längder på 2.16,1v/2140m.
Spets och slut. Det var första gången över 2140m och han krigade på som aldrig förr, sade Anna.
Isilon Manwë var sedan även tvåa i Klass III när han gick 2.18,1v/1700m med galopp.
– I det andra loppet var det trötta ben men han kämpade sig till en fin andraplats. Hade vi sluppit galoppen i sista sväng pga att han trampade snett så hade vi garanterat hunnit plocka ned ledaren, sade Anna.

Elina Johansson från Lycksele tog en dubbelseger (båda med många längder) tillsammans med sim Ängabogårds Dilba som hon äger och tränar själv. Första segern togs i Klass II där de segrade på 3.02,3v/1200m och sedan segrade hon i andra loppet också, trots galopp, på nya rekordet 3.01,1v/1660m.

Alexandra K Gustavsson segrade i Bronsdivisionen med Jollina Roll. Segermarginalen blev sex längder på 2.05,5v/2200m. Alexandra äger och tränar den 17-årige vinnaren. Jollina Roll hann även med att ta en andraplats på 2.07,7v/1660m.

HP

OBS! Rapporteringen från ponnytävlingarna bygger på att de aktiva eller deras anhöriga själva rapporterar in resultaten (gärna med bilder) till mig på hakan.persson@umaker.travsport.se. Om någon gör det kan jag se om jag ser ytterligare Umåkerrelaterade framgångar, men vill friskriva mig från att jag lätt kan missa något resultat.

”Målsättningen med ST:s kvalitetssäkring är att samtliga travskolor skall hålla samma standard och kvalité.

Travskolorna skall vara ett föredöme i kunskap, säkerhet, hästhållning och i de alldagliga rutinerna.

Umåkers travskola har ett organiserat utbildningsstall och hästarna uppvisades i fint skick.”

Svensk Travsport

Kommande evenemang

There are no upcoming events at this time.